Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Christa Stojkovic en ben sinds 12 jaar cosmetisch arts. De studie geneeskunde deed ik aan de universiteit van Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met plastische chirurgie en onderzoek gedaan op het gebied van plastische en vaatchirurgie. Na mijn afstuderen heb ik mij fulltime gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde.

Bij de Velthuis Kliniek werd ik intern opgeleid en heb ik 5 jaar lang met veel plezier gewerkt. Sinds 7 jaar werk ik geheel voor mijzelf, met een vaste locatie in Arnhem en verder op locatie bij verschillende schoonheidssalons door het land.

Bij de injectable-behandelingen is het zeer belangrijk om optimale kwaliteit en veiligheid te waarborgen en daarom werk ik enkel met de keurmerkproducten Botox, Dysport, Juvéderm en Sculptra.

Ik ga altijd voor een zo mooi mogelijk resultaat, waarbij iedere behandeling wordt uitgevoerd met de groots mogelijke precisie en zorg.

U kunt een deskundig advies van mij verwachten, maar daarbij sta ik ook altijd open voor uw wensen en opvattingen, en staat vriendelijkheid bij mij hoog in het vaandel.

Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, dat is wat ik geweldig vind. Als mensen met een lach de deur uitgaan kan mijn dag niet meer stuk.

Dr. Christa Stojkovic