Behandelingen

Om een behandelplan te complementeren kunt u binnen het Instituut ook terecht voor Botox en Fillers (hyaluronzuur), ook wel Injectables genoemd.

Injectables zijn een goed alternatief voor mensen die een nieuwe frisse en natuurlijke blik willen en niet kiezen voor een uitgebreide dure operatie (plastische chirurgie) met bijbehorend herstel.

De inspuitingen worden uitgevoerd door onze deskundige en ervaren cosmetisch arts Christa Stojkovic welke is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.
Met de Injectables kunt u, in overleg met de arts, uw behandelplan aanpassen aan uw eigen wensen.

Bij een eerste informatief consult wordt door de arts gekeken naar de verwachtingen van de cliënt en wat de daadwerkelijke mogelijkheden zijn. Daarbij wordt ook kritisch gekeken naar wat ethisch gezien wel of niet kan.

Het eerste informatieve consult is gratis.

Op maandag 6 Maart, dinsdag 6 Juni en dinsdag 29 Augustus 2023 is wederom de cosmetisch arts Christa Stojkovic aanwezig.

Maak tijdig een afspraak!

BOTOX®

Botox (proteïne) wordt door de arts met een zeer dun naaldje ingebracht op het te behandelen gebied.

Een Botox behandeling is nagenoeg pijnloos en vereist geen verdoving en kan meteen plaatsvinden na consultatie. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Je ziet het effect van een Botox behandeling na ongeveer één week en dit effect blijft drie tot zes maanden zichtbaar. Naarmate hetzelfde gebied vaker wordt behandeld met Botox blijft het effect langer zichtbaar. Om behaalde resultaten te continueren zijn vervolgbehandelingen noodzakelijk!

Botox zal de lijnen of rimpels niet opvullen, maar zal de spier die er voor zorgt dat deze rimpels ontstaan verlammen, waardoor bijv. uw voorhoofd een mooi glad oppervlak krijgt.

Botox wordt ook veelvuldig gebruikt bij mensen die last hebben van overmatig transpireren (oksels en handen).

TOEPASSINGEN

• Fronsrimpels, voorhoofdrimpels en rimpels onder ogen.

• Kraaienpootjes.

FILLERS (JUVEDERM)

Lijntjes en rimpels kunnen ook behandeld worden met hyaluronzuur.

Hyaluronzuur is geen zuur in de strikte zin des woords, maar is een huideigen element dat deel uitmaakt van de zgn. glycanen in de lederhuid. Ze zorgen voor de volume van de huid. Bij het ouder worden neemt deze hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor gelaatscontouren vervagen en de huid gaat verslappen.

De Filler (hyaluronzuur) wordt met een dunne naald gelijkmatig onder het huidoppervlak ingespoten.

Deze behandeling is snel, gemakkelijk en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten, maar kan ook langer duren, afhankelijk van de zones die worden behandeld. Bij sommige personen geeft de eerste injectie al een optimaal resultaat, maar dat kan per persoon verschillen.

Het effect van de Filler is direct merkbaar en de mooie resultaten blijven tot ongeveer één jaar zichtbaar. Om behaalde resultaten te continueren zijn vervolgbehandelingen noodzakelijk !

De Juvéderm is verkrijgbaar in verschillende dikten. De keuze van dikte is afhankelijk van het gebied waarin het hyaluronzuur wordt ingespoten.

TOEPASSINGEN

• Wenkbrauwlift.

• Volumeverbetering jukbeenderen en lippen.

• Opvullen rimpels.

• Afhangende mondhoeken.