Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels te vervagen.

WERKING

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld tot 2 mm diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zeer gavanceerde mesogun voorzien van de allernieuwste technieken.

De Meso maakt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen en kent een minimale pijnsensatie.

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een vitamine- en mineralencomplex gebruikt, dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid.

Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we instaat om het huidbeeld te verbeteren van gezicht, hals, décolleté, handen en lichaam.

RESULTATEN

• Huidverbetering (80% verbetering van de huidporren).

• Fijne rimpels vervagen.

• Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging) en de kwaliteit en uitstraling van de huid.