GENOSYS micro needling

GENOSYS MICRO NEEDLING

Dit is een uniek en innovatief kuurprogramma waarbij men met behulp van een Micro Needling Roller minuscuul kleine kanaaltjes in de huid maakt. Dit zorgt voor een weg door de huid voor het serum, waardoor effectiviteit enorm verhoogd wordt.

Micro Needling stimuleert daarnaast de natuurlijke productie van collageen door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.

Er zijn verschillende serums welke men kan gebruiken tijdens de Micro Needling met ieder zijn specifieke werking.

GENOSYS Anti-Wrinkle Serum:

Voor vermindering van lijntjes en rimpels, vermindert zichtbare veroudering en verbetert stevigheid en elasticiteit van de huid.

GENOSYS Pigmentatie en Photo-Aging:

Vermindert pigment en ouderdomsvlekken en beschermt de huid voor toekomstige huidveroudering.

GENOSYS voor Vette en Acne huid:

Normaliseert talgklierproductie en vermindert puistjes, verfijnt de poriestructuur en maakt de huid gladder en zachter.

GENOSYS Wondgenezing en Herstel van de Huid:

Stimuleert de aanmaak van gezond weefsel en vermindert littekenweefsel en verbetert striae.

GENOSYS Vitaliteit en Rejuvenation:

Herstelt de vochtarme huid, beschermt tegen vochtverlies en zorgt dat de huid betere vochtbindingcapaciteit heeft.

De Genosys Micro Needling Treatment wordt helemaal op uw huid gepersonaliseerd en geadviseerd als kuur van 6 behandelingen om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Permanente Make-up

Permanente make up, ook wel PMU genoemd, is een techniek waarbij met een flinterdunne steriele naald, op een veilige en betrouwbare manier, een speciaal pigment vlak onder het huidoppervlak wordt aangebracht.

LEVENSDUUR

Het woordgebruik “permanent” is eigenlijk niet correct. Bij PMU wordt het pigment in de lederhuid geplaatst. Hierdoor zal de pigmentatie, door oa. ultraviolet licht en door het natuurlijk vernieuwen van de huid, vervagen.

Ook de kwaliteit van de gebruikte pigmenten en de technieken zijn bepalend voor de levensduur van een PMU (prijs/kwaliteit). Vandaar dat binnen het Instituut enkel en alleen gewerkt wordt met uiterst geavanceerde technieken zoals 3D Hairstroke en Ombre Brows, en pigmenten welke kleurvast zijn en Europees goedgekeurd.

Hierdoor kan er op een veilige, betrouwbare en secure manier gewerkt worden.

Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi.

Let wel: meestal is bij het aanbrengen van de pigmentatie de kleur iets donkerder dan gewenst. Na een dag of vier zal de pigmentatie iets lichter worden wat zal resulteren in de uiteindelijke gewenste kleur. Na 4 weken zal er geheel gratis een nacontrole plaatsvinden en indien nodig de pigmentatie bijgewerkt worden.

Bovendien zijn wij GGD gecertificeerd en voldoen dus aan alle strenge wettelijke eisen en voorschriften om de PMU te mogen uitvoeren.

Noûs Bindweefselmassages

Voor het eerst in de geschiedenis zijn we niet langer oud op de leeftijd van 45. Vrouwen van alle leeftijden trainen geest en lichaam en voelen zich jong. Met Noûs Bindweefselmassages train je nu ook het gelaat….en de ziel.

Je ziet er gewoon gezond en stralend uit, minstens 10 jaar jonger dan je leeftijd. Noûs Bindweefselmassages omvatten een aantal verschillende Bindweefselmassages met elk een andere werking.

Als Noûs therapeut ben ik gespecialiseerd in gelaatsverjonging en huidverbetering, uw behandeling wordt op maat gemaakt.

Het is daarom ook uiterst belangrijk voor aanvang van een behandelingskuur een gelaatsanalyse te maken.

Tijdens deze analyse wordt duidelijk welke massage of combinatie van massages gebruikt gaan worden in een kuur

Wij maken een keuze uit 5 soorten massages:

We combineren bindweefseltechnieken, intensieve effleurages, vibraties, petrissages (knedingen) en lymfedrainage.

Resultaat:

N|EYE|S BROWS

DE PERFECTE METHODE VOOR WENKBRAUW – STYLING

Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers. Of u nu voor een volle of dun geëpileerde wenkbrauw kiest, met de speciale behandeling met N|EYE|S Brows producten, zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik!

WAT IS N|EYE|S BROWS?

Bij een wenkbrauw die teveel geëpileerd is, stelt uw N|EYE|S Brows artist een herstelbehandelplan met u op om zo uw wenkbrauwen in de gewenste vorm te brengen. Het is bij een herstelbehandeling belangrijk om de wenkbrauwen tijd te geven om terug te groeien en zelf niet meer te epileren! Er zijn meerdere behandelingen nodig om de vorm langzaam te kunnen veranderen.

Uw wenkbrauwen worden naar uw persoonlijke wens gestyled. Uw wenkbrauwen kunnen breed, smal, licht of juist donker, rond of hoekig worden gevormd.

Uw N|EYE|S Brows artist zal samen met u de vorm bepalen die aansluit bij uw wensen en gezichtsvorm. In de regel is één behandeling per zes weken voldoende.

Diversen

EpilerenEpileren


€ 14,50

HarsenHarsen bovenlip of kin
Harsen bovenlip en kin
Harsen oksels
Harsen bikinilijn
Harsen armen
Harsen rug
Harsen benen onder of boven
Harsen benen onder en boven


€ 12,50
€ 20,00
€ 17,50
€ 18,50
€ 22,50
€ 27,50
€ 30,00
€ 47,50

VervenVerven wimpers
Verven wenkbrauwen


€ 16,00
€ 9,50

VoetenPedicuren
Beugels maken (ingegroeide teennagels)
Beugelcontrole
Beugelcontrole tijdens pedicurebehandeling


€ 29,00
€ 35,00
€ 10,00
€ 5,00