Murad®

In ons instituut wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende facials ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog Dr. Howard Murad uit de USA.

Het Murad Method Facial System is gebaseerd op het Inclusive Health® Systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Daarnaast bevat het Murad Method Facial System een aanvullend advies voor levensstijl en voeding en ondergaat u specifieke massagetechnieken die de stress reduceren.

Wij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, anti-stress, acne, enz.  Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoefte, budget en resultaatgerichtheid.

Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de treatments, variëren de prijzen van de behandelingen.

• Murad Light Treatment

• Murad Medium Treatment

• Murad Intensief Treatment

Elke behandeling wordt voorafgegaan door een huidanalyse met de Murad Youthcam.

Technoceuticals® van Murad

Technoceuticals®, zijn powerbehandelingen en producten om transformerende resultaten te leveren zonder dat de huid een lange herstelperiode nodig heeft.

We verdelen de Technoceuticals® in 3 levels:

1. AHA Rapid Exfoliator:

Geeft zichtbaar resultaat na 1 behandeling en geschikt voor clienten die   willen werken aan fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden en acne.

2. Intensive Peel 5:

Verschillende zuren en 5 actieve ingrediënten werken samen om zichtbaar lijntjes en rimpels te verbeteren, tevens herstelt de immuniteit van de huid.

3.Retinol Dual-Phase Power Peel:

Verbetert de huidstructuur direct, egaliseert de huidskleur en verbetert de uitstraling. In kuurvorm ideaal voor mensen met diepere lijntjes en rimpels.

Tijdens een kuur wordt geadviseerd om de Technoceuticals® concentrates thuis te gebruiken, een actieve boost voor de huid.Er zijn 3 verschillende concentraten:

1. Brightening Boost: verheldert de huid en geeft een betere uitstraling.

2. Wrinkle Solution: vermindert lijntjes en rimpels.

3. Clarity Control: tegen puistjes, werkt herstellend op roodheid van de huid.

YOUTHCAM

Zou u ook graag huidschade en huidveroudering willen opsporen voor het zichtbaar wordt voor het blote oog? Dat is nu mogelijk met de Murad Youthcam.

De Murad Youthcam is een high definition camera welke de huid analyseert, fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie, roodheid, poriestructuur en ontstekingen vastlegt door middel van een foto.

De software van de Youthcam is gebaseerd op 40 jaar research door Dr. Murad, en kunt u het zien als een persoonlijke consultatie van Dr. Howard Murad zelf.

Werking Murad Youthcam:

• Er worden een aantal vragen gesteld over wat u stoort aan uw huid en de huidige huidconditie.

• De Youthcam neemt een foto van uw huid en meet de 5 condities zoals hierboven genoemd.

• De huidanalyse wordt samen besproken.

• U krijgt een uitgebreid behandel en productadvies om uw huid optimaal te krijgen en te houden.